Infinity∞
About Entry Twitter Facebook Follow Dashboard

#StayStrong
Monday, 17 June 2013 • 08:42 • 0 comments
Assalamualaikum. Hi!
Lama tak usha blog ni. Takde idea nak buat entry. Lagipun tuan blog busy dengan SPM, cewahh! Haha. Okay, tetiba terdetik nak buat entry. 
Kadang kadangkan saya giveup dengan kehidupan saya sendiri sebab tak sanggup nak lalui dugaan. Lemahkan saya? Yes! Saya memang lemah, semua orang nampak luaran saya keras, katang, kuat, boleh terima dugaan tapi dalaman mereka tak nampak. Kat sekolah je saya happy dengan kawan kawan. Kat rumah? Tak. Makin serabut. Tapi bukan serabut sebab mak membebel. Tak pun. Serabut dengan anak sedara yang sangat degil tu ada lah sikit. Rasa tak happy balik rumah. Mungkin kat sekolah saya ada teman nak bercakap, gelak sama sama. Kat rumah ada siapa je. Mak saya pun busy. Serabut sebab rasa sunyi dan tiba tiba teringat masalah lama. Hm. 
Saya dah letih dengan semua ni. Letih berusaha menjadi yang terbaik, letih menangis, letih berharap tapi saya terlalu sayangkan seseorang tu saya teruskan semua yang saya letih. Siapa lagi kalau bukan Kimi. Hm. Saya ni ego, kuat jeles. Semua tu ada sebab. Saya akui semua tak tahu apa yang lalui tapi saya tetap kuatkan diri! Sekarang ni saya cuba menjadi yang terbaik. Saya berusaha sebaik mungkin sebab saya taknak kehilangan dia lagi. Cukup sekali rasa kehilangan dia. Sekali tu rasa perit dah. Tapi bila bersama, saya selalu fikir yang diri sendiri ni layak ke untuk dia? Mampu ke aku bahagiakan dia? Luangkan masa tiap tiap hari dengan dia? Tiap tiap hari saya fikir menda yang sama. Saya akui saya tak mampu. Sebab tu rasa putus asa sebab rasa diri ni tak guna dan takde makna. Saya sayang hubungan ni. Kalau boleh nak undur masa! Nak doraemon kalau boleh nak pinjam pintu yang boleh balik masa silam. Saya nak tahun 2012, dulu happy je sekarang dah berubah. Sangat berubah. Manusia boleh berubah bila bila masa. Mungkin sebab saya terlalu berharap. Lepas ni saya akan cuba sebaik mungkin. Saya sayang hubungan saya. Saya sayang dia. Dalam hubungan ni pun, saya banyak buat salah. Tu sebab saya cepat putus asa. Saya tahu saya bukan yang terbaik tapi saya tetap mencuba sebab sayang. Saya harap saya dapat saya nak. Kalau tak sekarang, suatu hari nanti. Amin :')


100313 ; 1 year
Wednesday, 20 March 2013 • 07:11 • 0 comments
Assalamualaikum & Hi.

Fuhhhh *tiup habuk* Haaaa, lama tak update. So harini saya nak update benda dah 1 minggu 3 hari dah berlaku then baru nak update. Tahu tak apa? Hee, my 1yearsary. Awwww I can't believe it. Too fast guys. Too fast ;') . I kinda love him so much. He's everything I need. He's my friend, brother, BFF, good listener, boyfriend. Hope he'll be my future husband and never be ex! Kenapa awak, saya sayang sangat? Sebab awak ditakdirkan untuk saya sebab tu saya sayang awak sangat. Hehehe :p Banyak je masalah dalam hubungan saya dan dia. Well lumrah dah kan? Mana ada orang bahagia selalu. Kalau ada, hmm hebat ah. Hahaha. Banyak kenangan dengan dia. Awwww tk semudah tu saya nak lupa & hapuskan . Kenangan tu penting. Kenangan dia dengan saya je. Dengan ex ex ex buat apa. Hok aloh! Hahaha. Kenangan saya dengan dia tk banyak lah kot. Hahaha KOT. Awak ada bagi coklat, mini guitar, rantai cincin, belanja saya dan something masa birthday saya. Hehe. Saya ? Saya bagi kad besar untuk awak, buatan saya sendiri. Cantik kan. Masa 1 yearsary, 10.03.13 tu, saya pergi rumah dia. Okay mak ayah dia ada. Haaa, saya cakap dengan mak dia. Hahahaa. Bagus & suka gila saya dengan mak dia. Sekepala dengan saya. Saya keluar kejap dengan dia, mula mula bagi satu kertas berbentuk love ada ucapan, then satu kotak comel saya bagi kat dia. Saya paksa dia bukak, dia bukak dia suka, dia tolak bahu saya slow slow. Haa dah biasa kena tolak bahu. Mmg macam tu. Hahahaa. Then pasangkan gelang. Awwwwww ;') Then kami melepak. Tak lah special sangat 1yearsary saya ni. No cake no problem. No him , errrrrr its problem. Big problem. Heheee. To Muhammad Hakimi, thanks for everything & sorry for everything.Alhamdulillah, setakat ni saya tak pernah maki, cakap kurang ajar dengan awak kan? Bukan kerja saya. Saya sayang awak. Apa guna kalau sayang tapi dengan cara kasar. Awak pun tak pernah maki saya bila marah. Walaupun awak bukan ala ala jiwang, tapi awak baik. Serious. Awak baik. Tapi awak sweet bila meet. Heeeee. You're my heartbeat 


 


20/2/2013 ♥
Wednesday, 20 February 2013 • 03:19 • 0 comments
Assalamualaikum, Hiii!
Haa, berhabuk dah belog ni. Lama tk update. Hehe, okay okay. Harini 20.2.2013. Haa harini jugalah setahun saya dan Muhammad Hakimi kenal, bukan "couple" , masa mula mula kenal. Saya add dia sebab dia like status saya. Add dia then dia post kat wall, lama lama tu chatt. Bukan kat facebook je, kat twitter. Selalu main tukar tukar lagu :p Hahahaha. Saya masih simpan lagi post dia masa mula mula kenal tu :p 





Mengada kan dia? Hahaha. He's my superb friend and boyfriend ever 

TOV?!
Sunday, 13 January 2013 • 23:35 • 0 comments
Assalamualaikum . Hii! Serious saya terkejut gila khinzir. Sopan sikit. Hahahaha. Terkejut segila gilanya. Yelah, rabu ni dah exam?! Nasib saya tkde heart attack. Fuhh. Haritu bagitau akhir bulan Januari. Hmm sabar jelah! Tk buat persiapan lagi sebenarnya. Muehehe. Nasib baik soalan peringkat sekolah! :p Kalau bukan cikgu buat, susahh ah. Hahaha. Dahlah bulan Januari sibuk dengan aktiviti koko, kerja kursus. Huhh sibuk sibukk. Al maklumlahh. Budak ting 5 :p Ehem besar dah saya. Hahahaha. Semangat nak belajar tahun ni. Tahun akhir kan. Untuk rabu ni saya tk tahu saya boleh jawab ke tak. Huhh. Should say "BYE BYE" twitter, facebook, blog nowwwwww. Huhhhhhh. Studyyy hard! Say "HYE HYE" books, revision. Hehe kepada siapa yang akan menduduki TOV Rabu ni, goodluck kay. Do the best. Untuk kawan kawan saya, semoga dapat jawab dan my deary Muhammad Hakimi buat leklok kay syg :* Wish me luck yaa olls ;')

Uhh I miss 11.03.2012!
Friday, 11 January 2013 • 07:16 • 0 comments
Assalamualaikum. Heyy ya elibadi. Hehe. Tengah bosan cenggini rasa nak update belog lah pulak. Tadi saya bukak facebook sayang saya, Hakimi. Well dah bosan bukak facebook sendiri. Hahaha saya stalk fake saya *duckface* Huh, masih hidup lagi acc tu. Hm nvm. Okay bck to the story, saya pun selongkar kat album dia. Muahaha *evil laugh* Selongkar punya selongkar. Nahh! Nak tahu tak ape yang saya jumpa? Hmm jeng jeng. Menyayu kan hati. Eh? Sayu k. Hahaha. Saya jumpa album 1st kami date! Wuhoo selang sehari selepas coups. Ohmai, very touched. Rindu kay. Rindu. Rindu masa 11 March 2012. Sebelum saya coups dengan dia, saya tk pernah jumpa dia kay. Dia nampak, kenal saya tapi saya tk nampak, tk kenal dia. Sorry :b Hehe okay balik pada cerita, masa 11 March 2012 tu, kiranya first time kami jumpa, date lah. Wahhh handsomenya dia. Bling bling mata saya. Hahaha. Dia pemalu kay masa tu. Saya je yang riuh dalam MCD tu. Dia senyap dan pemalu. Hehe tapi sweet. Suapkan McFlurry :b Awhh. Pun boleh McFlurry saya jatuh kat seluar dia. Ehh bukan semua, tapi setitik je. Saya gaduh gila mase tu, saya lap seluar dia, takut kotorlah! :b. Dia diam gila masa tu sebab baru jumpakan. Hehehe. Ni gambar masa kami baru jumpa ;')

Ehh abaikan muka saya, tahan malu masa tu. Hahah beg pink tu saya punya, kacau je mcflurry tu :b Sayang si sengih saya ni :*
                                                                                   
Uhh abaikan duit seringgit tu, tangan siapa tah. Ady kot :b Hahaha. McFlurry, MCD saksi kami. Kami tk sweet pun. I don't care.

p/s : Alhamdulillah, sampai sekarang saya memiliki cinta awak, awak memiliki cinta saya. Saya harap cinta kita berkekalan. Sayang awak kay :* Happy 10monthsary. 10 bulan 1 hari :b i love you ! :*                                   


PAST
Hellooo!
Intro please?
Status:
Keep calm & I love you ♡
Eyda for short. Still a teen. Spm this year. Be nice bcs I'm nice :)

Shout!
Don't say anyword
• No Anounymous
• No Alien
• No Chicken
• No Ads / e-Mail link
• ONLY blog link



I'm Yours!
Loveyou always♥
Daisypath Anniversary tickers


Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Eydaaaaaa