Infinity∞
About Entry Twitter Facebook Follow Dashboard

Why?
Saturday, 28 April 2012 • 03:46 • 0 comments

Assalamualaikum.

Muka ni, muka pemalas. Hahahaha malasnnya nak siapkan tugasan tiga. Why I'm so lazy? Yang tak sukanya, kena hadap internet, google -..- . Tapi hadap lah jugak, hadap facebook, twitter, belog, youtube. Kenapalah tahun 2013 wajib lulus sejarah? Eh kenapa tak dua tahun lagi, senang tu senanglahh sejarah but tugasan tiga? Susah, tengok buku boleh bila jawab exam, yang kena search bagai tu. Hmmm, malasnya terserlah. Esok dah lah cikgu nak tengok, satu habuk tak siap. Mmg kena lahh nanti, malassssssss! Thenn 8.5 exam OTI1. The fish! Study pulak. Dahlahh kena hafal panjanng panjang. HAHA tengok? betapa malasnya saya. Stress gilaa , nak nak plus dengan masalah. Goshh, hate my life *Sad.face.jpg* Hm bila lah nak berakhir. );


PASTFUTURE
Hellooo!
Intro please?
Status:
Keep calm & I love you ♡
Eyda for short. Still a teen. Spm this year. Be nice bcs I'm nice :)

Shout!
Don't say anyword
• No Anounymous
• No Alien
• No Chicken
• No Ads / e-Mail link
• ONLY blog link



I'm Yours!
Loveyou always♥
Daisypath Anniversary tickers


Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Eydaaaaaa