Infinity∞
About Entry Twitter Facebook Follow Dashboard
Happy 9monthsary! ♥
Sunday, 9 December 2012 • 19:00 • 0 comments


Assalamualaikum haiiii semua. Fuhhh *tiup habuk dekat belog* Banyak habuk kan? Well sangat lama tk update. Singgah pun jarang. And big thanks fr yang selalu belogwalks kat sini. Touched much ;') Hehe. Btw, I'm here to share something! Happy for me, happy for him and happy for our relationship. Now, December 10, 2012 is my anniversary with him! Happy 9monthsary. Awww so happy. Banyak masalah lah jugak tapi alhamdulillah we still can handle it. Eventho ada masalah, sometimes keesokan haritu dh buat buat lupa dan terus lupa masalah tu. Buat apa pepanjangkan masalah kan? Yes, kami jarang jumpa. Yaa it's okay. I know he can understand me. Dia yang terhebat . Yes dia lah. Entah lah, rasa tak nak lepaskan dia. Jujur saya cakap, on December 4,2012 saya dah rasa mcm mana NAK kehilangan dia. Btw, saya tk cakap nak break pun. But I'm feel calm and Alhamdulillah bila dia tk kata 'Okay kita break' Whauuuuu. He's best best best. Dia kata just bagi masa untuk tenang, then kami baik semula and waitttt! Kitaorang belum break lg okay. Tak sah lagi. Hahaha :P Masa tu, saya rasa dah separuh mati. Dah tahu macam mana kehilangan dia. And malam tu bebaik, wauu malam tu rasa happy sangat. I don't know why. I'm feel lucky babe! Btw, peringatan untuk boyssss. Kalau girlfriend awak minta break atau suruh cari yang lain, jangan mudah melatah eventho dia bagi banyak alasan. Keep calm and dont say, Okay kita break. Ehh kata sayang kan? Janganlah. Bagi masa, tapi kalau si girlfriend paksa jugak paksa jugak paksa jugak dah nak buat macam mana dah kan? Tp the most important thing jangan mudah melatah. Think carefully. Saya bukannya apa, nak bg peringatan. Salah ke? Sorry ;p Hahaha. Okay. Saya tengah happy. Just 3months left je lg nak 1year. Oh how could I? Ohhh woww fr me *double wow* Hahaha. Thanks to Allah sbb masih buat saya bersama dengan dia. Sangat sangat happy! Okaylah. Morning and happy 10th of December and Happy anniversary fr me. Doa kan kami smpai jinjang pelamin okay! Kalau ada tarikh anniversary kita sama. Happy Anniversary. Hope yr relationship blessed ;) Thanks kpd readers. Muahh xx
Ignore my face, look funny much and I've a pimple. Hmm btw he's handsome. He's my everything. Loveyou MH :*


PASTFUTURE
Hellooo!
Intro please?
Status:
Keep calm & I love you ♡
Eyda for short. Still a teen. Spm this year. Be nice bcs I'm nice :)

Shout!
Don't say anyword
• No Anounymous
• No Alien
• No Chicken
• No Ads / e-Mail link
• ONLY blog link



I'm Yours!
Loveyou always♥
Daisypath Anniversary tickers


Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Eydaaaaaa
Ignore my face, look funny much and I've a pimple. Hmm btw he's handsome. He's my everything. Loveyou MH :*

PASTFUTURE