Infinity∞
About Entry Twitter Facebook Follow Dashboard

The best moment ever♥
Friday, 21 December 2012 • 03:40 • 0 comments
Assalamualaikum! Hiii! Ehem ehem. Seriously saya rindu 2011. Yess zaman form 3, sebelum menduduki PMR lg. Hee. Saya flashback memory lama. Hmm rindu nya. Rindu rindu. Ingat lagi masa sebelum exam, saya dengan kawan kawan gila fuhh semangat belajar. Nak nak math! Wuhoooo. Yang bestnya, lelaki dalam kelas saya semua semangat nak belajar math. Pelik kan. Hmmm. Hahahaha. Sebelum ni, budak lelaki kelas saya macam taknak je belajar math. Sampai haritu, keputusan math teruk gila. Cikgu math menangis k. Menangis dan sejak daripada tu, budak lelaki kelas saya semangat sampai keputusan double woww. Haha. Okay rindu okay kawan lelaki yang dah pindah. Heee. Rinduuu weiii. Btw masa saya ambik keputusan PMR, firstly saya tengok math saya. Hee alhamdulillah A woii. Rasa nak menjerit terus jumpa cikgu math. Cikgu math senyumm. Heeee Cikgu Wan Aizan


PASTFUTURE
Hellooo!
Intro please?
Status:
Keep calm & I love you ♡
Eyda for short. Still a teen. Spm this year. Be nice bcs I'm nice :)

Shout!
Don't say anyword
• No Anounymous
• No Alien
• No Chicken
• No Ads / e-Mail link
• ONLY blog link



I'm Yours!
Loveyou always♥
Daisypath Anniversary tickers


Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Eydaaaaaa