Infinity∞
About Entry Twitter Facebook Follow Dashboard

Unknown number.
Sunday, 16 December 2012 • 21:28 • 0 comments
Assalamualaikum! Hi! Trolololoooo face. Hahaa muka tk boleh bla. Sebenarnya saya malu dan terkejut then guna gambar troll face. Saya malu sebab..........terkejut sebab........Hahaha k serious saya trkejut. Duh! -.- Tadi tengah bosan, so check lah misscall box . Banyak gilaa nombor saya tak kenal. Hmmm then hantar text dekat semua nombor yang tak kenal tu 'Sape ni?' 'Sape ni?' 'Sape ni?' ' Sape ni?' Hahaha. Well saya tengah free call ke semua rangkain celcom. Yang misscall saya guna maxis memang saya tak text ah. Hahaha. Then ade lah ssorang ni balas. Nombor 013. Dia kata dia Eman. Okay I guess Danial Aiman kawan saya kot. Lamaa tu ada lah nombor 019 balas. Dia kata;

TEXTING.....
019 :  Sape sms u? Sape ni.
*Mase tu dalam hati saya kata, wahhhh main I U I U nampak. Then saya balas guna I U jugak. Haha*
Me  :  I tak akn text u kalau u tk misscall I. U ada misscall I 10.12. Tak ingat, tak kenal sudah. I cuma nak tahu je. Kbye
*Berlagak kan? Muahahhaha *rolling eyes* Actly saya malas nak text banyak2lah. Hehehe*

Beberapa minit tu dia call saya, saya tak angkat. Sbb ada kerja then saya call balik. Well free call free call. Hahaha.

OTP......
019 : Ye nak cakap dengan siapa? Siapa ni? 
*Suara ala ala makcik sikit. Hihihi sudah tentu perempuan kan*
Me  : Ehmm wrong number kot.
*Saya malas nak tanya pulak siapa ni, sbb suara makcik, takut silap dail* *Blow nails*
019  : Ni PUAN ZULAITAH. nak cakap dengan siapa?
*What?! Cg Zulaitah! Cikgu?! Saya menjerit dalam hati. Hahaha terkejut, malu gila. Dahlah main I U I U okay. Oh pleaseee* *Speechless*
Me  : Ohh. Tak ada lah, cuma nak tahu siapa ni.
*Malas nak bagitau tu sayaaa. Hahahah malu *tutup muka*

Dia pun terus end call. Saya rasa nak jerit je, then terus call buddy saya (Afy) tak angkat sebab mesti dia bagi nombor saya ke cikgu. Then call buddy saya sorang lagi (Sepet) Saya tanya ada tk bagi nombor semua then saya cerita dekat dia. Hahaha gila maluu k. Sampai abah ma saya, saya cerita. Okay kalau dengan orang lain boleh ahh guna I U I U. Ni cikgu. Saya suruh buddies saya kata yang saya tukar nombor. Gilaa ah. Hahaha maluuuuuuuuuuuuu XD . Okay tu je saya nak kongsi. Hihihihi bye! Ly xx.


PASTFUTURE
Hellooo!
Intro please?
Status:
Keep calm & I love you ♡
Eyda for short. Still a teen. Spm this year. Be nice bcs I'm nice :)

Shout!
Don't say anyword
• No Anounymous
• No Alien
• No Chicken
• No Ads / e-Mail link
• ONLY blog link



I'm Yours!
Loveyou always♥
Daisypath Anniversary tickers


Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Eydaaaaaa