Infinity∞
About Entry Twitter Facebook Follow Dashboard

TOV?!
Sunday, 13 January 2013 • 23:35 • 0 comments
Assalamualaikum . Hii! Serious saya terkejut gila khinzir. Sopan sikit. Hahahaha. Terkejut segila gilanya. Yelah, rabu ni dah exam?! Nasib saya tkde heart attack. Fuhh. Haritu bagitau akhir bulan Januari. Hmm sabar jelah! Tk buat persiapan lagi sebenarnya. Muehehe. Nasib baik soalan peringkat sekolah! :p Kalau bukan cikgu buat, susahh ah. Hahaha. Dahlah bulan Januari sibuk dengan aktiviti koko, kerja kursus. Huhh sibuk sibukk. Al maklumlahh. Budak ting 5 :p Ehem besar dah saya. Hahahaha. Semangat nak belajar tahun ni. Tahun akhir kan. Untuk rabu ni saya tk tahu saya boleh jawab ke tak. Huhh. Should say "BYE BYE" twitter, facebook, blog nowwwwww. Huhhhhhh. Studyyy hard! Say "HYE HYE" books, revision. Hehe kepada siapa yang akan menduduki TOV Rabu ni, goodluck kay. Do the best. Untuk kawan kawan saya, semoga dapat jawab dan my deary Muhammad Hakimi buat leklok kay syg :* Wish me luck yaa olls ;')


PASTFUTURE
Hellooo!
Intro please?
Status:
Keep calm & I love you ♡
Eyda for short. Still a teen. Spm this year. Be nice bcs I'm nice :)

Shout!
Don't say anyword
• No Anounymous
• No Alien
• No Chicken
• No Ads / e-Mail link
• ONLY blog link



I'm Yours!
Loveyou always♥
Daisypath Anniversary tickers


Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Eydaaaaaa