Infinity∞
About Entry Twitter Facebook Follow Dashboard

Uhh I miss 11.03.2012!
Friday, 11 January 2013 • 07:16 • 0 comments
Assalamualaikum. Heyy ya elibadi. Hehe. Tengah bosan cenggini rasa nak update belog lah pulak. Tadi saya bukak facebook sayang saya, Hakimi. Well dah bosan bukak facebook sendiri. Hahaha saya stalk fake saya *duckface* Huh, masih hidup lagi acc tu. Hm nvm. Okay bck to the story, saya pun selongkar kat album dia. Muahaha *evil laugh* Selongkar punya selongkar. Nahh! Nak tahu tak ape yang saya jumpa? Hmm jeng jeng. Menyayu kan hati. Eh? Sayu k. Hahaha. Saya jumpa album 1st kami date! Wuhoo selang sehari selepas coups. Ohmai, very touched. Rindu kay. Rindu. Rindu masa 11 March 2012. Sebelum saya coups dengan dia, saya tk pernah jumpa dia kay. Dia nampak, kenal saya tapi saya tk nampak, tk kenal dia. Sorry :b Hehe okay balik pada cerita, masa 11 March 2012 tu, kiranya first time kami jumpa, date lah. Wahhh handsomenya dia. Bling bling mata saya. Hahaha. Dia pemalu kay masa tu. Saya je yang riuh dalam MCD tu. Dia senyap dan pemalu. Hehe tapi sweet. Suapkan McFlurry :b Awhh. Pun boleh McFlurry saya jatuh kat seluar dia. Ehh bukan semua, tapi setitik je. Saya gaduh gila mase tu, saya lap seluar dia, takut kotorlah! :b. Dia diam gila masa tu sebab baru jumpakan. Hehehe. Ni gambar masa kami baru jumpa ;')

Ehh abaikan muka saya, tahan malu masa tu. Hahah beg pink tu saya punya, kacau je mcflurry tu :b Sayang si sengih saya ni :*
                                                                                   
Uhh abaikan duit seringgit tu, tangan siapa tah. Ady kot :b Hahaha. McFlurry, MCD saksi kami. Kami tk sweet pun. I don't care.

p/s : Alhamdulillah, sampai sekarang saya memiliki cinta awak, awak memiliki cinta saya. Saya harap cinta kita berkekalan. Sayang awak kay :* Happy 10monthsary. 10 bulan 1 hari :b i love you ! :*                                   


PASTFUTURE
Hellooo!
Intro please?
Status:
Keep calm & I love you ♡
Eyda for short. Still a teen. Spm this year. Be nice bcs I'm nice :)

Shout!
Don't say anyword
• No Anounymous
• No Alien
• No Chicken
• No Ads / e-Mail link
• ONLY blog link



I'm Yours!
Loveyou always♥
Daisypath Anniversary tickers


Big Clap!
Thank You
Template : Masterly Elmo
Tutorial :
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome
Owner: Eydaaaaaa